Monday, October 25, 2010

betol ker klau tak suka kucing tu tak penyayang?


ini kucing..comel kan? tapi saya xsuka kucing..betol ker kalau xsuka tu xpenyayang? saya rasa tak pon.sebab saya punya reason tersendiri why i don't like kucing...
ini antara reasonsnyer (ayat mmg rojak buah gila..haha sory!) :

1) kucing berbulu.klau pegang & cium2 mesti lekat kat baju ngan sluar.eeee
2) kucing suka berak merata & pee merata2.aku xsukaaaaaa !!!
3) kucing berbau..nak pegang pon tak berani...bukan aku gedik xnak pegang tp mmg xboleh ok..
6) kucing bajet manje..
4) aku suka ikan.sbb tu aku xsuka kucing..kira penyayang jugak la kan kat haiwan..ahahhaha
5) mmg dilahirkan aku xsuka kucing..so apa nak wat..aku terima jer takdir.. ;p

tapi secara jujurnya aku pon rasa sedih sebab aku xsuka kucing.kawan2 aku semua suka kucing except me.so klau dorang cite pasal cat ni aku tpaksa lah wat bodoh..memang aku xminat nak wat guane.sorry mr.kucing..i don't belongs to u..pliz forgive me klau lalu depan awak saye xsenyum..hahaha..

2 comments:

  1. mmg xsuka la yan..yan pon mesti pencinta kucing kan ??? ;(

    ReplyDelete